Goed zijn voor je mind

Op het moment dat iemand in je directe omgeving moet gaan zitten dan is dat niet makkelijk. Op deze pagina vind je handige tips & tricks om hier mee te dealen.

DEEL I Balance is key – effectiviteit


Het is tegenwoordig super populair om ‘Balance is key’ te roepen. De uitvoering daarvan is in mijn ogen minder populair, maar eigenlijk wel belangrijk. Lees snel verder.

Deel II Balance is key – hoe doe je dat?


In deel I heb ik uitgelegd waarom het belangrijk is om effectief te werken en balans te creëren in wat je doet. In dit artikel leg ik je uit hoe je dat dan zou kunnen doen.

Cirkel van invloed


Jouw leven gaat door en tegelijkertijd zit je met je gedachte bij degene die je mist. Om je een idee te geven hoe je hier beter mee om kan gaan, geef ik in dit artikel uitleg over de cirkel van invloed en wat dat betekent.

De mening van anderen


Op het moment dat er iemand in je omgeving in aanraking komt met justitie heeft iedereen daar een mening over. Hoe ga je daar het beste mee om? Dat lees je in dit artikel.

Muziek voor je mind


Uit onderzoek is gebleken dat muziek echt goed is voor je geest. In dit artikel vertel ik daar meer over en vind je voor iedere mood een paar lekkere nummers.

Bewustzijn


Piekeren heeft geen zin en je moet vooral in je cirkel van invloed blijven. Toch kan het zijn dat je snel afdwaalt met je gedachten, maar dat kan je trainen!

              Mooi en gezondMooi en gezond

De emotionele bankrekening


Of het nou gaat om je man, beste vriend(in), of vader. Op het moment dat iemand in aanraking komt met justitie of al in detentie zit veranderd een hoop aan de relatie. In dit artikel leg ik uit wat de emotionele bankrekening inhoudt.  


partnerships

Heb jij ideeën om meer awareness te creëren over de gevolgen voor achterblijvers van gevangenen? Wil je vertellen wat jou hielp om de tijd door te komen? Heb je een vraag? Mis je iets op deze pagina? Neem contact met mij op.