Online hulp achterblijvers

Vind jij het lastig om alle ballen hoog te houden en heb je weinig tijd voor jezelf? Maak jij je soms te druk over wat een ander van je vindt? Laat je je beperken door de (voor)oordelen waarmee je te maken krijgt? Is het financieel zwaarder dan ooit? Of verlies jij je geduld door alle extra ‘taken’ en wil je hierin meer structuur krijgen? Ik begrijp het.

Waarschijnlijk mis jij de balans tussen het ‘normale’ leven en de justitiële kwestie en breekt het gemis je soms op. Helemaal niet gek, heel logisch zelfs.

Als jij bij bovenstaande denkt ‘hmm, ja, that’s me!’ dan ben je hier op het juiste adres. Ik spreek uit eigen ervaring als ik je vertel dat ik een aantal jaar geleden op al deze vragen volmondig ‘JA’ kon antwoorden (of waarschijnlijk dacht ik, fuck dit, bye). Met schade en enige schande, heb ik mijn lessen eruit gehaald. Nu kan ik jou helpen, zodat de situatie waar je in zit jou een hoop slapeloze nachten, hoofdpijn, onzekerheden en woedeaanvallen bespaart.

Door middel van 30 videolessen, verdeeld over 5 hoofdstukken en verschillende opdrachten, leer je alles wat je moet weten om ondanks de situatie, 100% in je kracht te staan. Het programma bestaat uit 5 elementen: mindset, sociale impact, financiën, praktische zaken en toekomstperspectief.

Wat je gaat merken door het volgen van dit programma? Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je zal meer rust ervaren. Het geeft je nieuwe inzichten om je eigen leven in te richten zoals jij dat wil. Ik ga je tools aanreiken die nodig zijn om sterker in je schoenen te staan, je financiën op orde te krijgen en een stabiele toekomst op te bouwen zoals jij het voor je zag -voordat jouw wereld instortte.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je met alle shit kan dealen. Aan het einde van dit programma heb jij handvatten om je leven (weer) te leiden onder jouw voorwaarden, waarin jij volledig in je kracht staat.

Wat je vooral niet moet verwachten? Een quick-fix waardoor in korte tijd al je issues achter de horizon verdwijnen. Je zal ook moeten leren roeien met de riemen die je hebt. Het leven kent nou eenmaal tegenslagen. Wat ik wél zeker weet is dat ik jou kan helpen om deze te overwinnen. Doe je mee?

Dit zijn de voordelen….

Het is de meest laagdrempelige en vrijblijvende manier om informatie te verschaffen, lering uit te trekken en om jezelf te ontwikkelen.

Het is een flexibele manier van werken. 24 uur per dag en 7 dagen in de week heb jij toegang tot de training. Dat betekent dus ook na 20.00 uur ‘s avonds als de kinderen op bed liggen, of voordat je lessen op school starten. Het ultieme voordeel is dat je dit ook nog eens kan volgen op de plaats waar jij je het meest comfortabel voelt en je alle informatie dus het beste tot je kan nemen.

Je blijft anoniem. Je hoeft niet bang te zijn dat justitie stiekem mee kijkt, sociale instanties zich ongevraagd met jou gaan bemoeien, of dat je lerares erachter komt dat je leven een grote freakshow is – met alle gevolgen van dien. Deze training is gemaakt door mijzelf en wordt door mij alleen beheerd. Ik begrijp jouw argwaan als geen ander en daarom is deze online training perfect voor jou als jij ook dit wantrouwen voelt, maar wel wat hulp kan gebruiken.

Ik voel jouw pijn. Been there and done that. Ik heb ‘notmycrime’ geleefd en ik leef het nog steeds. In 2010 kwam mijn vader in aanraking met justitie. Het was een kwestie van tijd voordat het hele kaartenhuis ineen stortte en wij in 2013 bijna op straat kwamen te staan. Vanaf dat moment was het overleven. Het proces heeft meer dan 8 jaar geduurd en inmiddels heeft hij zijn onvoorwaardelijke straf uitgezeten. Ik heb met vallen en opstaan een fijn leven voor mijzelf opgebouwd. Nu heb ik weer de tijd, energie en de ruimte om te doen wat ik echt leuk vind. Mijn eigen leerschool kan ik nu gebruiken om ervoor te zorgen dat jij de juiste wegen bewandelt.

Ik weet als geen ander dat de situatie waar jij je in bevindt moeilijk is, maar ik weet ook dat de sleutel tot succes een combinatie is van vele factoren die ik met eigen ogen heb mogen ondervinden. We buigen, maar we breken niet.

Ben jij klaar voor verandering? En dit keer uiteraard in positieve zin! 😉

Q & A

Vanaf welke leeftijd is dit programma geschikt?

Ik raad dit programma aan voor iedereen vanaf 16 jaar* en ouder. Sommige materie is wellicht te zwaar of niet van toepassing voor iemand die jonger is. Nou blijkt in de praktijk dat jongeren in dit soort situaties snel volwassen worden en veel verantwoordelijkheid (moeten) dragen. In dat geval kan je in overleg met een volwassene besluiten om het programma wel te volgen.
* Als je nog geen 18 jaar oud bent op het moment van deelname, dan heb ik schriftelijke toestemming nodig van een ouder of voogd om deel te nemen aan het programma.

Is dit programma ook geschikt als diegene die ik liefheb nog niet in detentie verblijft?

Ja zeker, het programma is zowel na een eerste aanhouding als tijdens detentie waardevol. In veel situaties zie je dat de eerste problemen al ontstaan na het moment van aanhouding. Vaak duurt het even voordat de rechtszaak zich daadwerkelijk aandient, maar in de tijd daar tussen heeft de situatie vaak al een grote impact. Ik raad je in beide gevallen aan het coachingprogramma aan te schaffen.

Hoeveel tijd kost het mij?

Het grote voordeel van dit programma is dat je het in jouw eigen tijd en tempo kan volgen. Ik raad wel aan om elke week minimaal 1 uur aan de training te besteden. Zo blijf je er actief mee bezig en als je echt verandering wilt, moet je er natuurlijk tijd voor vrij maken.

Wat kost het programma?

Het programma kost eenmalig 34,95 incl. btw. Je hebt 1 jaar toegang tot de online leeromgeving. Je kan je hier aanmelden.

Is 1-op-1 coaching mogelijk?

Als je na het volgen van dit programma toch nog wat extra coaching wil, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met mij via info@notmycrime.nl dan kunnen we samen kijken of je in aanmerking kan komen voor een vergoeding, zodat je het niet zelf hoeft te betalen.

Kan ik dit programma ook cadeau doen?

Ja, zeker! Ik vind het hartstikke mooi dat je dit voor een ander die het lastig heeft wil doen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Informatie kinderen gedetineerde

We zijn waar we vandaan komen, maar we kiezen waar we naar toe gaan.