Skip to main content

Spreker

Het is mogelijk om mij als spreker te boeken voor een lezing, presentatie, event, voorlichting of training. Als dochter van een ex-gedetineerde heb ik de impact op het gezin van aanhouding tot na detentie met eigen ogen gezien en ervaren. Gezien het feit dat ik de pijn ken weet ik ook precies waar de pijnpunten liggen, wat wel werkt én wat vooral niet werkt. I have been there and done that.

Wat kan ik voor jouw organisatie betekenen?

Mijn presentaties laten zien hoe een gezin totaal ontwrichtte en ik een hekel kreeg aan het ‘systeem’ (of te wel trauma). Het gaat over klappen opvangen, verliezen pakken en natuurlijk over de impact wanneer iemand in je gezin in aanraking komt met justitie; zowel sociaal, financieel als mentaal. 

Waar wordt verloren, wordt ook gewonnen. Het is misschien nog wel meer een verhaal over hoop, veerkracht, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Met niets weer opnieuw beginnen. Wanneer je de bodem raakt dan heb je ruimte om af te zetten. Het zien van kansen, deze benutten, creatief zijn en oplossingsgericht blijven denken wanneer het lastig wordt. 

Als je mij uitnodigt dan beloof ik je dat je mij zal horen spreken in alle eerlijkheid, ik zal niets onbesproken laten. Dat doe ik zo nu en dan met wat sarcasme en zelf-spot, want er mag natuurlijk ook gelachen worden. Ik gebruik graag beeldmateriaal om het publiek mee te nemen in het verhaal.

Voor professionals
 • Waar kom ik vandaan? 
 • De impact en gevolgen
 • Hoe ga je als professional met dit soort situaties om? (do’s & dont’s)
 • Ruimte om het dialoog aan te gaan
Boek mij
Voor gedetineerden
 • Waar kom ik vandaan?
 • Impact van een relatie in detentie
 • Welke gevolgen had dat?
 • Hoe behoud of herstel je de relatie met het thuisfront? 
 • Ruimte om het dialoog aan te gaan
Boek mij

Voor ieder wat wils

 • Maatwerk
 • Ruimte voor dialoog of een creatieve opdracht

 

Boek mij

Annelyn, 28 jaar.
Naast het feit dat ik de dochter van een ex-gedetineerde vader ben, heb ik ook een eigen leven. Ik kan mezelf alleen niet echt in een hokje duwen, want ik heb altijd een beetje in twee werelden geleefd. Misschien wel een meerdere werelden, want ik doe graag wat ik zelf wil en geloof niet zo in hokjes. Ik heb Small Business & Retail management gestudeerd en in het commerciële werkveld gewerkt. Dat werk heb ik intussen ingeruild voor het ondernemerschap. Ik ben een pro in het denken in mogelijkheden, in het opruimen van ellende én het creëren van problemen gaat mij overigens ook prima af. Ik houd van mensen die echt en puur zijn. Hobby’s heb ik niet echt, want daar had ik de afgelopen 12 jaar dus precies geen tijd voor. Ik vind rust in muziek, heb een hekel aan mijn wekker, zou het liefst 2 keer per jaar 6 maanden op vakantie zijn en ben graag met de mensen die ik lief heb. Sommige mensen vinden mij hard, ik noem het liever direct en eerlijk. Wat je geeft is wat je krijgt. Ik heb wellicht een aantal klappen van de molen gehad, maar desalniettemin ben ik (al zeg ik het zelf) hartstikke gezellig, loyaal en sociaal ingesteld.

Wil je mij boeken als spreker? Stuur dan een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  Reviews