Skip to main content
Persoonlijk

UPDATE not my crime

By 24/11/2022december 13th, 2022No Comments

UPDATE not my crime

by Annelyn

28/04/2021

Hi lezers,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor al jullie lieve en leuke berichten. Het doet mij goed dat www.notmycrime.nl daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor jullie is, daarom ben ik hier ook mee begonnen. Des te meer energie heb ik gekregen om deze website naar een hoger niveau te tillen! Ik ben intussen dus druk bezig met het schrijven van meer artikelen vol praktische informatie en andere boeiende en inspirerende verhalen. Zoals belooft zou ik ook meer over mijzelf gaan schrijven dus vanaf nu ga ik iedere maand een stuk schrijven waarin ik jullie meeneem in mijn eigen reis. Alleen dan geen reis waarin ik jullie meeneem naar de hotspots van Ibiza of het leven op Bali, maar over de obstakels waar ik tegen aanliep toen mijn vader in aanraking kwam met justitie. That sounds fun!

Ik heb voor expertisecentrum K I N D een korte column geschreven waarin ik antwoord geef op de vraag: ‘wat komt er op je af als kind en later als jongvolwassene als je vader gedetineerd raakt?’ Dit is het startpunt van mijn eigen verhaal. Dat lees je hier. In de volgende artikelen neem ik jullie mee naar het punt waar het allemaal begon.

Volg mij op Instagram als je op de hoogte wil blijven van nieuwe artikelen, motivatie nodig hebt of gewoon nieuwsgierig bent. Als je wegens de omstandigheden niet online bent, never mind. Kom dan gewoon regelmatig terug naar www.notmycrime.nl Vergeet de website vooral niet te delen met de mensen in je omgeving. Laten we er met elkaar het beste van maken. We buigen, maar we breken niet.

Laten we vooropstellen dat de situatie voor iedereen pijnlijk is geweest en ook – met name – voor mijn vader. De gevolgen voor ons gezin, waren niet te overzien. Het feit blijft alleen dat er niets meer aan te veranderen is. ‘Het is zoals het is. Opstaan en door.’ zoals een nuchtere Hollander als mijn vader dat beaamt.

Jesse