Skip to main content
Persoonlijk

Update over not my crime

By 24/11/2022april 26th, 2023No Comments

UPDATE not my crime

by Annelyn

28/04/2021

Hi lezers,

Even een update over not my crime! Allereerst wil ik jullie bedanken voor al jullie lieve en leuke berichten. Het doet mij goed dat www.notmycrime.nl daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor jullie is, daarom ben ik hier ook mee begonnen. Des te meer energie heb ik gekregen om deze website naar een hoger niveau te tillen! Ik ben intussen dus druk bezig met het schrijven van meer artikelen vol praktische informatie en andere boeiende en inspirerende verhalen. Zoals belooft zou ik ook meer over mijzelf gaan schrijven dus vanaf nu ga ik iedere maand een stuk schrijven waarin ik jullie meeneem in mijn eigen reis. Alleen dan geen reis waarin ik jullie meeneem naar de hotspots van Ibiza of het leven op Bali, maar over de obstakels waar ik tegen aanliep toen mijn vader in aanraking kwam met justitie. That sounds fun!

Volg mij op Instagram als je op de hoogte wil blijven van nieuwe artikelen, motivatie nodig hebt of gewoon nieuwsgierig bent. Als je wegens de omstandigheden niet online bent, never mind. Kom dan gewoon regelmatig terug naar www.notmycrime.nl en deel de website vooral met andere mensen!

We buigen, maar we breken niet.

Jesse